Toilet

Zoekt u een expert voor het plaatsen, repareren of renoveren van uw toilet? Schakel in Breda en omgeving Oomen Totaalbouw in. Wij houden van een eerlijke prijs en staan voor kwaliteit. Wij hebben een snelle service en daarom hoeft u nooit heel lang te wachten wanneer u problemen heeft met uw huidige toilet.

Toilet aanleggen

Er zijn vele soorten toiletten die u kunt laten plaatsen. Kiest u voor een staand exemplaar? Dat is vaak de goedkoopste keus. Wilt u een hangend toilet plaatsen? Dat is wat duurder, maar laat de wc ruimte wel groter lijken. Bovendien maakt een hangende wc minder lawaai. Naast een ‘normaal’ toilet wordt er ook regelmatig gekozen voor een urinoir erbij. Dit is hygiënisch, en verbruikt bovendien minder spoelwater. Weet u nog niet welke wc u wilt? Indien gewenst, kunnen wij u deskundig advies geven.  Welk soort toilet u ook kiest, onze medewerkers plaatsen het vakkundig voor u.

Toilet repareren of renoveren

Wilt u ons niet inschakelen voor een nieuw toilet plaatsen, maar voor reparatie of renovatie?  Uw wc loopt door, of is verstopt? Wij zorgen voor snel herstel. Wilt u de wc pot vervangen? Op ons kunt u rekenen. In de regio Breda is helpt Oomen Totaalbouw u graag!