Lekkage gasleiding Breda

Een lekkage in de gasleiding kan nare gevolgen hebben. Het is daarom ook van levensbelang dat je al bij het kleinste vermoeden van een gaslek maatregelen treft. Last van een lekkage in de gasleiding in Breda? Volg dan onderstaand stappenplan en neem contact met ons op via nummer 0167 - 72 94 20. Uiteraard raden wij bij acuut gevaar aan om eerst 112 te bellen.

Lekkage gasleiding wat moet je doen?

Denkt u een lekkage in de gasleiding te hebben? Volg dan dit stappenplan.

stappenplan gaslekkage
Neem contact op met Oomen Totaalbouw die het lek zo spoedig mogelijk voor u kan opsporen en verhelpen.

Lekkage gasleiding Breda verhelpen

Aardgas is van nature kleurloos en geurloos. Maar omdat het gas heel gevaarlijk kan zijn als het door je huis zwerft, heeft men er een geurstof aan toegevoegd. Door de herkenbare geur kun je een gaslek sneller herkennen. Dat is heel belangrijk, want gas is zeer licht ontvlambaar. Dat wil zeggen dat het gas snel vlam vat en het kan voor steekvlammen en  brand zorgen. In het ergste geval kan het zelfs tot explosies leiden. Bovendien is het inademen van een grote hoeveelheid gas heel slecht voor de gezondheid.

U kunt ook met een acute gaslekkage te maken, waarbij direct gevaar bestaat. U ruikt een gaslucht in huis? Bij hoge nood belt u met het alarmnummer 112. In andere gevallen kan Oomen Totaalbouw u in de regio Breda van dienst zijn. mogelijk naar u toe om de situatie te inspecteren en actie te ondernemen. We gaan pas weer weg als we uw veiligheid weer kunnen garanderen! In Gouda en omstreken zijn wij uw betrouwe expert bij een gaslekkage.